Tot a punt per al tradicional Tastet d’Estiu de Vilassar Comerç

T’imagines, en una nit, anar a sopar a 13 restaurants diferents de Vilassar de Mar i escollir el plat que més t’agrada de cadascun d’ells? Aquesta és la filosofia del tradicional Tastet d’estiu de Vilassar Comerç que se celebra, aquest divendres, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Durant el tastet es farà el lliurament de premis del sorteig d’estiu. Mil euros en vals de compra en botigues del nostre municipi associades a Vilassar Comerç, que ens poden arreglar les vacances. Dos premis de 300 euros i dos més de 200 euros. La plaça de l’Església, la plaça de l’Ajuntament i els carrers de Sant Joan i Sant Pau, epicentres de la trobada.

 

Notícies relacionades

Damià del Clot afronta la nova etapa com a president del Consell Comarcal del Maresme amb la voluntat de “recosir pactes”
Ja han començat els treballs de recuperació de la marquesina del restaurant Tres Leones
Recuperar el Pla de Mobilitat del Maresme i avançar en la gestió del litoral seran els eixos de la presidència de Damià del Clot al capdavant del Consell Comarcal del Maresme
La Policia Local deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en interior d’establiment comercial