Tot a punt per a l’OktoberFest de Vilassar de Mar

De dijous a diumenge, aprofitant el pont del Pilar, l’esplanada de la Bòbila acollirà la tercera edició de l’Oktoberfest de Vilassar de Mar. Bona cervesa, bon menjar i bona música són els eixos d’aquesta cita que es consolida al nostre municipi. Ambient per a tots els públics aprofitant el bon moment que passa la cervesa.

En Marc Monte, des de l’associació sense ànim de lucre Boatiné, és un dels organitzadors de l’OktoberFest. Una cita que, al nostre municipi, va nèixer de la mà d’en Pep Molist, ànima del Glops. Després d’un primer any a l’escola del Mar i d’un segon a la plaça Picasso, ara l’Oktoberfest de Vilassar de Mar en l’edició que ha de significar la seva consolidació busca nou espai. Sense problemes de soroll amb els veïns i amb molt espai per aparcar. L’esplanada de la Bòbila acollirà quatre dies amb la cervesa i la música com a eixos.

Com sempre i com a obligació la cervesa en serà la reina. De fet, cada estand tindrà la seva pròpia marca. D’aquesta manera s’evita que hi hagi la mateixa en tota l’Oktoberfest i els visitants puguin tastar-ne de diferents. La cervesa viu un moment dolç amb la profusió de diferents marques artesanals.

Pots escoltar l’entrevista sencera aquí.

 

Notícies relacionades

L’Ajuntament reubicarà i reformularà l’Skate Park
Fins al 28 de febrer, oberta la inscripció al concurs “Música & Llibres de Plataforma Zero”
Obertes les inscripcions per a la Rua de Carnaval fins el dijous 21 de febrer
Núria Arasa, escollida cap de llista de Gent per Vilassar de Mar