Tornen un any més, les extraescolars compartides

  •  

Les Ampes de les escoles Vaixell Burriac, Pérez Sala, Pla de l’Avellà i Escola del Mar arriben, un any més, a un acord de col·laboració per obrir l’accés a les activitats extraescolars de tarda a infants d’altres escoles.

Les activitats cobreixen un gran ventall d’àmbits des d’esports, ball, cuina, idiomes fins a música, entre d’altres, i van destinades als alumnes d’educació infantil i primària.

L’acord, que ja és el tercer any consecutiu que es realitza, neix amb l’idea de permetre l’accés a qualsevol infant que no estigui escolaritzat a l’escola que ofereix l’activitat sense cap augment de preu respecte als oferts als alumnes de la pròpia escola, tenint en compte que tenen prioritat d’accés a les activitats els alumnes de la pròpia escola. El nen o nena sol·licitant ha d’estar al corrent de pagament de les quotes a l’AMPA de l’escola a la que pertany i ha d’estar cobert per una assegurança d’accidents contractada per l’AMPA organitzadora de l’activitat.

La inscripció a les activitats extraescolars compartides s’ha de fer posant-se en contacte amb el centre que l’ofereix. La informació relacionada, els horaris i els preus de les activitats es poden consultar a la pàgina dedicada a les activitats extraescolars del portal de l’Ajuntament.