Tornejos esportius per gaudir de l’estiu

  •  

L’esport torna a prendre protagonisme aquest estiu. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha organitzat quatre tornejos, la majoria amb la platja com a escenari.

El torneig de futbol 3×3 tindrà lloc el 25 i 26 de juny, activitat inclosa dins els actes de la Festa Major de Sant Joan, a la platja de l’espigó de Garbí. Les inscripcions es faran des de l’inici i en el transcurs de l’activitat i podran participar-hi els infants a partir de 7 anys.
El de vòlei platja 4×4 arribarà el 3 de juliol a la desena edició i tindrà com a escenari la platja de Palomares. Hi podran participar els infants a partir de 12 anys en dues categories. Les inscripcions es poden fer fins a mitja hora  abans de l’inici del torneig al Pavelló d’Esports Municipal i els equips podran ser masculins, femenins o mixtos.
Dies més tard, el 10 de juliol, es farà el torneig de bàsquet 3×3 a la plaça Picasso. És obert a categories masculines i femenines. Les inscripcions, fins al 8 de juliol, es poden fer al Pavelló d’Esports Municipal.
El VIII torneig de tennis platja per parelles es farà el 17 de juliol a la platja de Palomares. Fins al dia d’abans del torneig hi ha la possibilitat d’apuntar-s’hi. Hi haurà dues categories, la júnior, de 14 a 16 anys, i l’absoluta, a partir de 17 anys. Les parelles podran ser masculines, femenines o mixtes.

Leave a Reply