Torna l’estiu2mil9actiu carregat d’activitats per fer durant l’estiu

  •  

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha editat 10.000 llibrets per donar a conèixer l’oferta d’activitats d’estiu que amb el lema “estiu2mil9actiu” compta amb una trentena d’activitats culturals, esportives i lleure organitzades per la Regidoria de Joventut i Esports i la d’Educació i Cultura, i per diferents entitats locals. Aquesta setmana es repartirà a totes les cases.

Dins el llibret, que enguany estrena disseny per tal de facilitar la consulta, les activitats es divideixen principalment entre les de lleure i les esportives. Entre l’oferta municipal continua l’organització de casals d’estiu tant a l’escola Vaixell Burriac com al Tucutuc. En relació a la inscripció al casal d’estiu municipal, tot i que el llibret marca com a data límit d’inscripció el 28 de maig, per retard en l’edició del llibret el període s’ha allargat fins el 4 de juny. Entre les activitats esportives municipals, a més dels tornejos de vòlei platja, futbol platja, tennis platja i bàsquet hi ha un gruix important d’activitats que es concentren a la Piscina Municipal amb cursos de natació per a adults, infants i nadons.

Pel que fa a les activitats preparades per les entitats, també hi ha casals d’estiu organitzats per les AMPES de les escoles Pérez Sala i Pla de l’Avellà i nombrosos tallers relacionats amb diferents disciplines com ara la pintura, la ceràmica, l’escultura, la música, la meteorologia i les sardanes. En el terreny esportiu, segueix un any més el curs de pesca del Club de Pescadors de l’espigó de Garbí, els cursets d’iniciació a la gimnàstica artística, judo, aikido taekwondo, ioga, tai-txi, defensa, brazilian i patinatge artístic, i els campus i cursos intensius d’hoquei, bàsquet, futbol i futbol sala.

El llibret d’activitats d’estiu ja es pot consultar a través del web municipal www.vilassardemar.cat.

Leave a Reply