“Teatre amb R de República” es va presentar aquest dimecres a Vilassar de Mar

Ahir dimecres 2 de maig la plaça de l’Ajuntament es va omplir de gom a gom de 8 a 9 del vespre amb motiu de la presentació al nostre poble de “TeatRe amb R de República”. Es tracta d’una companyia escènica formada per actors professionals i amants del teatre que es van mobilitzar en defensa del referèndum d’autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre de 2017. Inicialment eren “TeatRe amb R de referèndum” per a esdevenir després “TeatRe amb R de República”.

L’acte, organitzat per Assemblea Nacional Catalana i Comitè de Defensa de la República, va iniciar-se amb la lectura d’un manifest, a càrrec d’Imma Romeu, i després va seguir amb la lectura de textos, per part de Joan Lluís Bozzo, Pepa Arenós i Pep Cruz, de suport als polítics i activistes polítics empresonats. L’acte va acabar amb el cant de “El setge” dels Catarres i “El cant dels segadors” per part de tots els assistents.

Notícies relacionades

Dijous 18 d’octubre, sessió plenària ordinària
Primera Travessa Solidària a Vilassar de Mar en favor de la Fundació Vicente Ferrer
Laura Martínez es presentarà a les municipals del 26-M amb la marca Junts x Vilassar i “la voluntat de canviar la cara al poble”
L’Espai Família segueix oferint estratègies per acompanyar el creixement de fills i filles