Tardor d’èxits per als Ssstrèpits

  •  

Els Ssstrèpits segueixen trepitjant fort i comencen la temporada de la millor manera, sortint guardonats dels concursos on es presenta. El passat dissabte 4 d’octubre els de Vilassar de Mar van aconseguir el primer premi de la categoria tradicional en la Kabronada Musikal, concurs de percussió de l’Hospitalet de Llobregat en la seva cinquena edició. El premi per la categoria lliure va recaure sobre els premianencs Quilombo mentre que a la Batucada els Novells es feia amb el Premi Kabronada. Però això no fou tot, ja que els Ssstrèpits també es van fer amb el premi del públic, empatats a punts amb Explosió Rítmica.

ssstrepitsD’aquesta manera els de l’AVAL sostenen la xifra de 5 premis en les 5 edicions del certamen. Van guanyar el primer premi en la primera i tercera edició, mentre que en la segona edició van fer-se amb el segon lloc i, després d’un 2013 sense premis, aquesta ocasió han aconseguit un doblet.

L’actuació que van realitzar a la Kabronada, un estàtic de 5 minuts en el que realitzaven diferents figures humanes al so dels tambors, fou la mateixa que 3 setmanes abans els havia atorgat el segon lloc al concurs de percussió dels Diables Rojos a Sant Feliu de Llobregat. En aquesta ocasió el primer premi fou per Percussió Batukomas mentre que els de Premià de Mar Quilombo es feien amb el tercer lloc.