Tallers del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya per al 2010

  •  

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya organitza per a aquest 2010 deu tallers, adreçats només a floristes professionals, que es  focalitzen en les jornades de venda més significatives i les temàtiques de més interès. El proper dia 1 de febrer comença al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya una nova sèrie de tallers dirigits a floristes i professionals de la venda de flors i plantes, que inclourà disseny de composicions i continguts de tècniques de venda i gestió del negoci. Els Tallers del Mercat de 2010 volen ser un incentiu perquè els clients de l’entitat facin front a l’actual context econòmic amb idees noves i recursos imaginatius.

Els cursos es focalitzaran en les jornades de venda més significatives de l’any –Sant Jordi, Tots Sants, Nadal– i en temàtiques d’interès especial, que responen a les inquietuds manifestades pels alumnes de l’edició 2009 en una enquesta. Així, es realitzaran monogràfics de creació de rams de núvia, disseny d’embolcalls i aparadorisme. Els workshops s’avançaran a aquestes jornades perquè els professionals puguin planificar tant els dissenys com els materials i les compres al Mercat amb prou antelació. Es treballarà tant amb flor tallada com amb planta de temporada, d’interior i d’exterior, i amb complements. Els més de tres-cents assistents als Tallers de 2009 en van valorar molt positivament l’enfocament pràctic i el fet que els treballs realitzats eren força comercials.
Els Tallers del Mercat tenen una durada de 6 hores (de 10 h a 13 h i de 14 h a 17 h) i un preu de 35 euros. Hi cal inscripció prèvia. Places limitades. Per a més informació, cal trucar al 93 750 00 00.
Els Tallers del Mercat de 2010 s’inicien el proper 1 de febrer amb un curs de noves idees per a Sant Valentí, la primera jornada de vendes destacable abans de l’arribada de la primavera.
CALENDARI TALLERS DEL MERCAT 2010
1 de febrer Taller de treballs per a Sant Valentí
22 de febrer Taller de rams de mà amb embolcalls
15 de març Taller de treballs per a Sant Jordi
29 de març Taller de treballs amb plantes i pel Dia de la Mare
10 de maig Taller de rams de núvia
7 de juny Taller de treballs de petit format
5 de juliol Taller d’aparadorisme
20 de setembre Taller de treballs de tardor
4 d’octubre Taller de treballs per a Tots Sants
15 de novembre Taller de treballs de Nadal

Leave a Reply