‘Sucant el melindro’ guanya el concurs de comparses del Carnaval de Vilassar de Mar

  •  

Dissabte a la tarda els carrers de Vilassar de Mar es van omplir de música, balls i colors amb motiu de la rua de Carnaval en què participaven 9 comparses, més de 400 participants i centenars de persones entre el públic.

A dos quarts de vuit del vespre, el pregó del rei Carnestoltes, amb to àcid i irònic, va donar el tret de sortida a la rua de Carnaval. L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, acompanyat per la regidora de Cultura, Laura Martínez, li va lliurar la clau del poble.

Pel que fa als premis del concurs de comparses, el primer, dotat amb 700 €, se’l va endur la que portava per nom “Sucant el melindro”, formada per 15 persones amb una disfressa de melindros sucats en una tassa de xocolata. Aquesta comparsa també es va endur el premi Toni Linares (700 €) per la seva carrossa que representava una tetera-xocolatera de grans dimensions. El segon premi de comparses (600 €) va ser per a “L’esperit del Carnaval” que anaven amb una vestimenta que destacava pel seu atreviment i colorit. El tercer premi de comparses (500 €) va anar a parar a “De bòlid”, que anaven disfressats d’aranyes. La candidata a reina d’aquesta comparsa, la Vídua negra, va ser escollida la Reina del Carnaval. El quart premi (400€) va ser per a la comparsa “Somni d’una nit de Carnaval” fent al•lusió a l’obra de Shakespeare Somni d’una nit d’estiu. El cinquè premi (300 €) va recaure en “Aladdin”, inspirats en Les 1001 nits.

Leave a Reply