Sortides del Centre Cívic del Passeig

  •  

El Centre Cívic del Passeig ha obert el termini d’inscripció per a les sortides en autocar que ha organitzat per a aquesta temporada cap a Platja d’Aro, i les localitats valencianes de Vinaròs i Benidorm. Les sortides estan adreçades sobretot a la gent gran, però hi pot prendre part tothom qui ho vulgui. Les inscripcions s’han de formalitzar a la seu del centre cívic, situat a la planta baixa de l’edifici municipal situat al carrer Sant Pau, 22. Per a més informació, cal trucar al 93 759 02 38.

Dilluns 29 de setembre hi ha programada una sortida de 6 dies cap a Vinaròs a partir de 221 euros, en un hotel de quatre estrelles i ball tots els dies. 
Dissabte 4 d’octubre hi ha prevista una excursió de dos dies cap a Platja d’Aro per 69 euros, que inclou una visita a la catedral de Girona i a Sant Feliu de Guixols. L’autocar sortirà a les 9 del matí des de davant del Bar La Barretina.
Del dilluns 3 al dilluns 10 de novembre hi ha prevista una sortida de 8 dies a Benidorm en un hotel de tres estrelles, amb l’objectiu de conèixer les festes patronals d’aquesta població alacantina. 

Leave a Reply