Sis alumnes de l’institut Vilatzara participaran a la XIII Exporecerca Jove

  •  

Del 29 al 31 de març, sis alumnes de l’institut Vilatzara participaran a la XIII Exporecerca Jove organitzada per MAGMA, Associació per Promoure la Recerca Jove. Es tracta d’una fira de treballs que té com a objectiu fomentar l’intercanvi d’experiències, la convivència i el coneixement entre joves. Enguany tindrà com a seu el CosmoCaixa (carrer Issac Newton, 26 de Barcelona).

Els treballs que presenta l’institut vilassarenc corresponen a alumnes de 2n d’ESO i 2n de batxillerat. El nom i títol dels treballs dels alumnes que han estat seleccionats són els següents:
– El Boli Màgic, de Carlota Bardera, Aleix Rodríguez i Albert Fisse. 2n d’ESO
– A-RA! Realitat augmentada, de Víctor Valbuena. 2n Batxillerat
– Energia vehicular. L’aprofitament de l’energia que porten els vehicles en moviment, de Marc Ruíz. 2n Batxillerat
– Taekwon-Do: Competició o Defensa?, de Víctor Fernàndez. 2n Batxillerat.

La temàtica de les recerques exposades és totalment lliure i els participants mostren els resultats de les seves investigacions en estands habilitats a aquest efecte. Durant els tres dies que dura l’exposició, oberta al públic, un jurat procedent de diversos àmbits acadèmics i professionals avaluarà els treballs presentats i el darrer dia lliuraran diferents premis, que consisteixen en la participació dels seus autors en altres certàmens de caire internacional.

Leave a Reply