Sílvia Sánchez il·lustra el conte infantil El Gran Secreto

  •  

L’escriptora mallorquina afincada a Gavà, Marta Marquès i l’il·lustradora vilassarenca Sílvia Sánchez han passat pels estudis de Vilassar Ràdio per explicar-nos un secret, ho van fer al “Parlant de tot“. Són les autores, a quatre mans, del conte infantil El Gran Secreto. Dos anys de feina que acaba de sortir del forn.

Un conte que té una història al darrera amb tints autobiogràfics. Una experiència que ens remunta a Astúries i ens retrata una Marta Marquès de ben petitona. Coneix un perscador solitari i s’estableixen lligams entranyables que duren per sempre.

El Gran Secreto, que respira calma i tranquil·litat, és un veritable homenatge al pescador.

L’escriptora gavanenca tenia molt clar que el conte havia de ser il.lustrat. També sabia qui ho faria. La seva amiga: la vilassarenca Sílvia Sánchez que va iniciar un gran treball de recerca per copsar què volia dir i què volia transmetre la seva amiga. Dues dissenyadores de moda que s’il·lusionen amb un projecte que, de bon començament, era pensat per a consum propi però que s’animen a compartir-lo amb tothom.

El Gran Secreto acaba de sortir del forn. Està calentó. No té ni un mes de vida. De moment, ja es pot trobar en un col.legi de Vilassar de Mar, el Vaixell Burriac, I és que ara, arriba la tasca feixuga, a vegades desconeguda, de la difusió. I mentre, les dues autores ja pensen altres projectes

De moment, El Gran Secreto ja t’espera a la Llibreria Índex de Vilassar de Mar.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.