Signat el conveni per arranjar el pas entre Vilassar de Mar i Premià de Mar paral·lel a l’N-II

El passat 28 de novembre, l’Ajuntament de Vilassar de Mar i el de Premià de Mar van signar el conveni que ha de permetre arranjar el pas existent entre ambdues poblacions, a tocar del costat de muntanya de la carretera Nacional II, i que en l’actualitat es troba en males condicions.

Es tracta d’un vial de comunicació situat a l’alçada del Km 639 de l’N-II, on el pas no és adient per al trànsit de persones i que és molt utilitzat tant pels vilassarencs com pels premianencs. Té una llargada de 160 m, dels quals 42 corresponen a Premià de Mar i 118 a Vilassar de Mar.

A partir d’aquest conveni, signat entre els alcaldes de Vilassar de Mar i Premià de Mar, Damià del Clot i Miquel Àngel Méndez respectivament, l’Ajuntament premianenc es compromet a redactar la documentació tècnica, sufragar i fer el seguiment l’obra. Per la seva part, l’Ajuntament de Vilassar de Mar es compromet a posar a disposició de Premià de Mar la part de terreny de domini públic del seu municipi, per tal que es puguin portar a terme els treballs. Ambdós municipis s’encarregaran de la neteja i manteniment de la part del camí que correspongui als seus respectius termes municipals.

Ángel Font, regidor de governació, mobilitat i urbanisme, ha valorat molt positivament aquest conveni, i ha destacat que amb l’arranjament que es farà es millorarà la connexió entre els dos municipis.

 

 

 

Notícies relacionades

Resum del primer ple de 2020
Vilassar de Mar aspira als Tres Tombs més florits de Catalunya
Aquest dissabte, recollida de donacions de sang
L’atur baixa a Vilassar de Mar i al Maresme el 2019