S’acosten ruixats de caràcter tempestuós, d’intensitat forta i molt abundants

Meteomar informa que aquest dimecres 18 d’octubre hi haurà augment de la nuvolositat, que es farà abundant durant la tarda. A partir de la tarda s’esperen precipitacions en forma de ruixats intermitents fins al vespre. A partir d’aquest moment seran de caire tempestuós, d’intensitat forta i molt abundants. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-est durant bona part del dia fent-se més variables al final de la jornada. Mar en estat de marejol. Les temperatures baixaran i les mínimes, que es registraran al final del dia, aniran dels 11 als 15 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 20 i els 22 graus.

 

 
Demà dijous 19 d’octubre, la nuvolositat serà abundant durant bona part del dia, tot i les clarianes esporàdiques que tindrem a primeres hores de la tarda. Durant la matinada i el matí s’esperen precipitacions en forma de xàfecs, localment de forta intensitat i abundants. Durant la tarda les precipitacions es faran més irregulars però tornaran a ser locament fortes. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component variable. Mar en estat de marejol. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels 10 als 15 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 15 i els 18 graus.

 

 
Demà passat divendres 20 d’octubre, la nuvolositat serà abundant durant bona part del dia, tot i les clarianes esporàdiques que tindrem a primeres hores de la tarda. Durant la matinada i el matí s’esperen precipitacions en forma de pluges, localment de moderada intensitat i abundants. Durant el vespre esperem nous ruixats localment de forta intensitat però de curta durada. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component variable. Mar en estat de marejol. Les temperatures baixaran, amb mínimes que aniran dels 10 als 15 graus mentre que les màximes oscil•laran entre els 15 i els 18 graus.

Notícies relacionades

Arriba un any més el festival “Vilassar de Mar amb la Marató de TV3”
La cantant vilassarenca Judit Neddermann participa al disc solidari de la Marató de TV3
Diumenge, acte de celebració del centenari de “Els Pastorets” de Vilassar de Mar
Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3