Rubi desfulla la margarida del seu futur, pensant en clau de Primera

L’entrenador vilassarenc Joan Francesc Ferrer, més conegut com a Rubi, ha assolit un veritable miracle amb el Huesca. A còpia de treball i de bon futbol, ha aconseguit pujar a Primera Divisió el cinquè pitjor pressupost de Segona Divisió. Viu un autèntic somni. Ara, no li falten nòvies. En breu decidirà en quina banqueta s’asseurà la temporada vinent.

Joan Francesc Ferrer Rubi ha volgut atendre la trucada de Vilassar Ràdio. I això que ha estat un dels homes més buscats per a la premsa esportiva del país. L’èxit amb el Huesca li ha provocat una pluja d’ofertes, que estudia, i un allau de felicitacions. 1.080 missatges el dia de l’ascens.

Ara és moment de pensar en el futur. Anuncia que, en breu, dirà en quin equip s’enrola per a la temporada vinent. No hi ha res decidit i en Rubi confessa que llegeix als diaris, amb sorpresa, coses que teòricament li passen i que ell ni ha viscut.

La història li’n devia una. A la ciutat d’Osca, en Rubi ha viscut un somni. Un dels moment de màxima alegria, de deixar anar sensacions i tensions, va ser la rua del Huesca per la ciutat d’Osca. Els seus tres fills, en Joan, la Carlota i la Martina no s’ho podrien perdre.

Posant la vista enrere, el vilassarenc recorda una temporada molt dura. Aportava nous mètodes per a un conjunt, el Cinquè pressupost més baix de Segona, que en el moment d’arrencar temporada no es pensaven pas pujar. I és que la Segona és una lliga dura, igualada i llarga. On el darrer classificat pot guanyar al primer cada jornada.

Joan Francesc Ferrer, Rubi, ha volgut felicitar el també vilassarenc Carles Duran, l’entrenador del Joventut que ha aconseguit salvar la Penya i mantenir-la en l’elit del basquet estatal. Dos entrenadors de Vilassar de Mar al màxim nivell.

Pots escoltar l’entrevista a en Rubi aquí.

Notícies relacionades

Dijous 21 de juny, sessió plenària ordinària
La 60ena edició dels Premis Iluro s’amplia a humanitats i ciències socials
Concert de fi de curs de l’Aula de Música consagrat als Beatles
Vicenç Villatoro impartirà la propera conferència de l’Aula d’Extensió Universitària