Rosa Moré i Fàbregas, reelegida presidenta de l’executiva local de CDC a Vilassar de Mar

  •  

Ahir dijous, a les 8 del vespre, CDC a Vilassar de Mar va realitzar l’assemblea per escollir la nova executiva local. L’única candidatura presentada va ser escollida per unanimitat.Rosa Moré i Fàbregas ha estat reelegida presidenta. L’acte va ser presentat per l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, i el president comarcal de CDC, Xavier Badia. Moré va destacar l’ampli consens en tot el grup municipal i la il•lusió i ganes de treballar de les persones que li han fet costat durant els últims 4 anys. També va destacar la necessitat que CDC s’obri encara més a tots els sectors de la població, incentivant a la joventut a apostar per un model de política proper, sincer i eficaç.

Una de les principals novetats de la candidatura presentada per Moré és l’organització interna local, que segueix les directrius marcades a l’últim Congrés Nacional, realitzat a l’estiu. D’aquesta forma, el partit s’organitza en quatre secretaries (Política municipal, Organització, Comunicació i Participació i militància), a més de Tresoreria i Enllaç entre l’executiva i el grup municipal.

Una altra de les apostes fermes de la nova executiva és la confiança en la gent jove del partit. Membres de la JNC local tenen un paper destacat en l’organigrama final.

Leave a Reply