Reaccions a les darreres dimissions a la direcció d’UDC Vilassar de Mar

  •  

Respecte la notícia sobre les darreres dimissions a la direcció d’UDC Vilassar de Mar, avui en el diari El Punt apareixen les declaracions de l’alcalde, Joaquim Ferrer, i les de la nova presidenta d’UDC Vilassar de Mar, Laura Martínez, valorant el tema.

La nova presidenta d’UDC Vilassar de Mar, Laura Martínez, ha explicat a El Punt que el comunicat d’UDC no surt del partit, sinó d’uns militants a títol individual i que l’assemblea d’UDC ha ratificat Joaquim Ferrer com a cap de llista. Martínez ha valorat positivament “el pas enrere” fet pels militants que han dimitit del càrrec, i ha destacat que la federació no té cap escletxa a Vilassar de Mar.

Per la seva part, l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, en declaracions a El Punt, ha vinculat la decisió dels tres membres d’Unió a “desavinences personals”, ha defensat que la seva candidatura havia obtingut el suport de la militància d’UDC, ha rebutjat les crítiques a la falta de dedicació al poble per la seva tasca com a vicepresident tercer de la Diputació i ha negat que hagués manifestat públicament la seva voluntat de no tornar-se a presentar com a cap de llista.