Procés participatiu per a l’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible

  •  

Cartell Pla de Mobilitat A3

Arrenca el procés de participació ciutadana per a la confecció del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS), que està elaborant l’Ajuntament amb el suport de la Diputació i que definirà les estratègies i accions a desenvolupar per aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador.

Dimarts 1 de desembre a les 7 de la tarda a la Biblioteca Ernest Lluch es presentaran públicament els resultats de l’estudi de la diagnosi de mobilitat, que han fet els responsables de l’equip redactor del pla. Per al 12 de desembre hi ha prevista l’activitat “Mou-te”, una sessió que constarà de tres itineraris simultanis (un a peu, un adaptat i un amb bicicleta) perquè siguin els ciutadans els qui amb l’ajuda dels tècnics detectin problemes de mobilitat al carrer. Per assistir-hi cal inscripció prèvia, abans del 8 de desembre, a través del correu plamobilitat@vilassardemar.cat, indicant noms i cognoms, edat i el grup en el qual es vol participar.

A més tots aquells ciutadans que ho desitgin podran fer les seves aportacions a la diagnosi de mobilitat, de l’1 de desembre al 15 de gener, a través del correu electrònic plamobilitat@vilassardemar.cat. Un cop finalitzat el treball amb la ciutadania, l’equip tècnic especialitzat analitzarà les aportacions realitzades.

El web municipal disposa d’un apartat dedicat al PMUS on s’explica què és i els seus objectius, es detalla el procés de participació que se seguirà i on també es pot consultar el document de la diagnosi de mobilitat: www.vilassardemar.cat/pmus.

 

Leave a Reply