Previsió del temps de METEOMAR per a avui i aquest cap de setmana

  •  

Previsió del temps al Maresme per a avui divendres i el cap de setmana,  a càrrec del METEOMAR (Consell Comarcal del Maresme): per a avui divendres 12 de febrer de 2010,  es mantindrà el temps estable i assolellat a tota la comarca tot i l’aparició d’alguns núvols durant la tarda. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3,de component Sud al migdia. Mar en estat de marejol a tota la costa del Maresme. Les temperatures baixaran, amb màximes que aniran dels 5 als 7 graus mentre que les mínimes oscil•laran entre els -7 i els 0 graus.

Dissabte 13 de febrer de 2010:
La nuvolositat anirà en augment durant el matí fins a tapar el cel a partir del migdia. A primeres hores de la tarda s’esperen precipitacions febles i minses que seran en forma de neu per damunt dels 200 metres tot i que no es descarta que pugui nevar en cotes més baixes. Els vents seran fluixos, força 2 a 3,de component Est. Mar en estat de marejol a tota la costa del Maresme. Les temperatures màximes baixaran i aniran dels 4 als 5 graus mentre que les mínimes es mantindran entre els -6 i 1 grau.

Diumenge 14 de febrer de 2010:
Ambient assolellat durant el matí mentre que durant la tarda podran aparèixer alguns intervals de núvols poc importants. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable. Mar en estat de marejol a tota la costa del Maresme. Les temperatures  pujaran lleugerament, amb màximes entre els 5 i els 7 graus i mínimes que aniran dels -5 als 2 graus.

Leave a Reply