Previsió del temps al Maresme fins a diumenge 28 de gener

Meteomar informa que avui divendres 26 de gener, precipitacions abundants entre aquest matí i el migdia. Al llarg de la tarda les precipitacions aniran disminuint, sense descartar alguns ruixats de cara a aquest vespre o a primeres hores de la pròxima nit. Les temperatures aniran a la baixa, amb temperatures d’hivern tot i que el diumenge les temperatures tornaran a recuperar-se una mica, sobretot durant les hores centrals del dia. Aquest divendres hi haurà vents més aviat fluixos, com a molt moderats, de component variable al llarg de la jornada i la situació marítima estarà dominada pel marejol amb àrees de maror aquesta tarda a tota la costa maresmenca.

Per demà dissabte 27 de gener, s’esperen restes d’inestabilitat, no es descarta algun petit xàfec puntual tant a primera hora del matí com a primera hora de la tarda, però en tot cas seran fenòmens poc destacables. Les temperatures encara baixaran una miqueta més, sobretot pel que fa a les mínimes. Quant a les temperatures nocturnes, de cara a demà a primeres hores del dia, l’ambient serà més fred, fins i tot amb alguna glaçada feble a l’interior de la comarca, però temperatures plenament normalitzades per a l’època de l’any. Els vents demà seran fluixos i variables al llarg del dia, amb predomini del sud/ sud-oest de cara a la tarda, i la situació marítima tranquil•la, dominada pel marejol.

Demà passat diumenge 28 de gener, el dia s’iniciarà amb ambient fred però les temperatures màximes s’han d’anar recuperant, amb temperatures agradables a les hores centrals del dia, les màximes oscil·laran entre 14 i 15 graus, dins de la normalitat per a l’època de l’any en la que estem. Vents fluixos i una situació marítima tranquil•la a tota la costa de la comarca.

Notícies relacionades

Dimarts 27 de febrer, ple de pressupostos
Dissabte, presentació de la temporada de Passions de Catalunya, de la qual forma part la Passió de Vilassar de Mar
Ara retrata’ls tu i guanya un bon premi
Tertúlia Jove: quan l’esport va més enllà del futbol