Previsió del temps al Maresme fins a diumenge 28 de gener

  •  

Meteomar informa que avui divendres 26 de gener, precipitacions abundants entre aquest matí i el migdia. Al llarg de la tarda les precipitacions aniran disminuint, sense descartar alguns ruixats de cara a aquest vespre o a primeres hores de la pròxima nit. Les temperatures aniran a la baixa, amb temperatures d’hivern tot i que el diumenge les temperatures tornaran a recuperar-se una mica, sobretot durant les hores centrals del dia. Aquest divendres hi haurà vents més aviat fluixos, com a molt moderats, de component variable al llarg de la jornada i la situació marítima estarà dominada pel marejol amb àrees de maror aquesta tarda a tota la costa maresmenca.

Per demà dissabte 27 de gener, s’esperen restes d’inestabilitat, no es descarta algun petit xàfec puntual tant a primera hora del matí com a primera hora de la tarda, però en tot cas seran fenòmens poc destacables. Les temperatures encara baixaran una miqueta més, sobretot pel que fa a les mínimes. Quant a les temperatures nocturnes, de cara a demà a primeres hores del dia, l’ambient serà més fred, fins i tot amb alguna glaçada feble a l’interior de la comarca, però temperatures plenament normalitzades per a l’època de l’any. Els vents demà seran fluixos i variables al llarg del dia, amb predomini del sud/ sud-oest de cara a la tarda, i la situació marítima tranquil•la, dominada pel marejol.

Demà passat diumenge 28 de gener, el dia s’iniciarà amb ambient fred però les temperatures màximes s’han d’anar recuperant, amb temperatures agradables a les hores centrals del dia, les màximes oscil·laran entre 14 i 15 graus, dins de la normalitat per a l’època de l’any en la que estem. Vents fluixos i una situació marítima tranquil•la a tota la costa de la comarca.