Presentació del llibre “Notes d’un viatge a l’infern” de Damià del Clot

  •  

L’Ateneu Vilassanés acollirà divendres 18 de setembre a les 8 del vespre la presentació del llibre “Notes d’un viatge a l’infern”, de l’advocat vilassarenc Damià del Clot i Trias. Amb aquesta obra, Del Clot va guanyar recentment el XVII Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar. La narració, publicada per Cossetània Edicions, es basa en un cas d’assassinat i un advocat que busca referents en el cinema per entendre els motius del seu client. La presentació de l’obra, la primera novel.la de l’autor, correrà a càrrec de Ricard Biel.


Damià del Clot va néixer a Vilassar de Mar el 1973. És autor dels assaigs “La delegació de funcions del President de la Generalitat. La figura del Conseller Primer”, editat per Mediterrània i “L’espai nacionalista a Catalunya (1999-2006): Crònica d’un enfrontament”, finalista al Premi Nacional d’Assaig Francesc Ferrer i Gironès, editat per La Busca.
Del Clot és membre de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona des de 2001 i soci codirector del Despatx professional Consell Legal Advocats. És Doctorand en Dret Constitucional, D.E.A en Dret Constitucional (Universitat de Barcelona) i Diplomat en Dret Constitucional i Ciència Política (UB). També és regidor i portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Leave a Reply