Presentació de la candidatura d’ERC-Gent per Vilassar de Mar

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Gent per Vilassar de Mar concorreran plegades a les eleccions municipals del mes de maig i el passat divendres 6 d’abril va presentar la candidatura. En l’acte van intervenir Xavier Godàs, alcalde de Vilassar de Dalt, Núria Arasa, regidora de Gent per Vilassar de Mar i número 2 de la candidatura , Damià del Clot, actual alcalde (ERC-VdM Diu Sí) de la nostra població i cap de llista de la candidatura i Ester Capella, consellera de justicia de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa a la composició de la resta dels primers llocs de la candidatura, és la següent: Àngel Font (en tercer lloc), Josep Solé (quart lloc) , Montse Gual (cinquè lloc), Joan Roca (sisè lloc) , Esther López (setè lloc) i Jordi Tàpies (vuitè lloc). Del conjunt de la candidatura formen part també algunes persones de la plataforma Vilassar de Mar Diu Sí.

En declaracions a Vilassar Ràdio, Núria Arasa, ha explicat que “és una candidatura que suma, que suma la capacitat de les persones i que suma valors”. Per la seva banda, Damià del Clot, l’alcaldable, va manifestar el passat divendres que la candidatura conjunta “és plural, transversal i  vol ser el reflex de la societat de Vilassar de Mar”. L’objectiu de la llista conjunta és “continuar treballant plegats per donar continuïtat al projecte municipal iniciat ara fa 4 anys”.

Pel que fa a l’acte de presentació de la candidatura, Arasa n’ha fet un balanç molt positiu: “Vam estar molt contents de la rebuda que vam tenir per part dels veïns i veïnes, que van omplir la Sala Maria Roser Carrau”, fet que, ha afegit, “ens omple de satisfacció i ens dóna moltíssima força per tirar cap endavant aquesta propera campanya”.

Notícies relacionades

Preservem el Maresme carrega contra les noves tarifes en el transport públic
Humana recull 70 tones de roba usada a Vilassar de Mar i dóna 70 bons d’ajuda social a l’Ajuntament.
Fes un Present regalant el disc de nadales de les germanes Neddermann
Convocada una vaga a Rodalies per aquest dijous