•  

meteomar-1.gifSegons ha informat avui divendres al matí el servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme, aquest cap de setmana hi haurà pluges fortes a la nostra comarca. Per avui divendres, cel ennuvolat a tota la comarca. S’esperen precipitacions en forma de pluges que seran abundants, es poden superar els 40 litres per metre quadrat, i localment d’intensitat forta, especialment durant la tarda. Vents moderats, força 3 a 5, de l’Est i Nord-est. Mar en estat de maror amb mar de fons. Les temperatures màximes baixaran lleugerament i aniran dels 16 als 17 graus mentre que les mínimes pujaran i aniran dels 13 als 15 graus.


Per a demà dissabte, cel ennuvolat a tota la comarca. S’esperen precipitacions en forma de pluja localment d’intensitat forta i abundants, es poden superar els 50 litres per metre quadrat acumulats durant tot el dia. Vents de fluixos a moderats, força 3 a 5, de l’Est durant les hores centrals del dia. Mar en estat de maror amb mar de fons. Les temperatures es mantindran sense canvis destacables, amb màximes que aniran dels 15 als 16 graus i mínimes pujaran i aniran dels 13 als 14 graus.

Per a demà passat diumenge, la nuvolositat serà entre variable i abundant a tota la comarca  S’esperen precipitacions en forma de ruixats localment d’intensitat forta. Vents de fluixos, força 3 a 4, de component Nord-est durant les hores centrals del dia. Mar en estat de maror amb mar de fons. Les temperatures es mantindran sense canvis destacables, amb màximes que aniran dels 16 als 17 graus i mínimes pujaran i aniran dels 12 als 14 graus.

Leave a Reply