•  

Previsió del temps efectuada per METEOMAR (Consell Comarcal del Maresme):

Per a avui dijous 7 de gener,  la nuvolositat serà abundant a tota la comarca. S’esperen precipitacions abundants, de 15 a 30 litres per metre quadrat, que seran en forma de neu a la Serralada Litoral per damunt dels 400 metres baixant als 300 a la tarda. Vents moderats, força 4 a 6, amb cops forts, força 8, de component Est girant a Nord-est de cara a la tarda. Mar en estat de forts maror amb àrees de maregassa. Les temperatures baixaran, amb màximes entre els 4 i els 6 graus i mínimes entre els -1 i els 2 graus.

Per a demà divendres 8 gener, la nuvolositat es mantindrà abundant a tota la comarca. S’esperen precipitacions febles que seran en forma de neu per damunt dels 200 metres tot i que esporàdicament podrà nevar més avall. Els vents seran moderats, força 4 a 5, de component Nord-est girant al Nord amb el pas de les hores. Mar en estat de forta maror i mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran, amb màximes entre els 2 i els 4 graus i mínimes entre els -3 i 1 grau

Per a dissabte 9 gener, ambient assolellat a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord. Mar en estat de marejol amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures màximes es mantindran entre els 2 i els 4 graus mentre que les mínimes baixaran i aniran dels -5 als 0 graus.

Leave a Reply