Per Nadal, torna el Juga-juga amb nombroses propostes lúdiques per als infants

  •  

Del 27 al 30 de desembre, el Juga-juga, el parc infantil de Nadal de Vilassar de Mar, arriba a la novena edició amb nombroses propostes lúdiques repartides en dos espais del Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín, un amb activitats per a la petita infància i un altre, per als infants de 8 a 14 anys.

Les activitats per als més menuts, fins als 7 anys, es desenvoluparan a la pista principal del Pavelló. Hi haurà un espai de petita infància amb 4 inflables gegants, un circuit de psicomotricitat pensat perquè els pares hi participin amb els seus fills i un escenari on es faran petits espectacles infantils i d’animació cada tarda de Juga-juga.
Les activitats per als infants de 8 a 14 anys es concentraran a la pista annexa del Pavelló i inclouran: escalèxtric gegant, taller de xapes, toro mecànic, taller de clauers, diverses pantalles de PSP, salt de trampolí Jumper (4 nens alhora), circuit de patins elèctrics i animació. El preu de les entrades serà de 4 euros per als infants i 16 euros per un abonament que dóna dret a 8 accessos. L’entrada d’acompanyant serà d’1 euro. Els menors de 3 anys no pagaran entrada. Pel que fa als horaris, el Juga-Juga obrirà les seves portes de 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 19.30 h.

Leave a Reply