Participació vilassarenca a la 30ena. Mostra Gastronòmica de Cabrils

Divendres 18 d’agost arrenca a 2/4 de 8 del vespre la trentena edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils en el marc de la Festa Major de la veïna localitat. Es tracta d’ un esdeveniment gastronòmic, econòmic, turístic i social de primer nivell que permet degustar els plats, vins i caves més representatius de la comarca i que des de fa tres dècades aplega els amants de la gastronomia ja no només del Maresme sinó d’arreu de Catalunya.

De Vilassar de Mar hi participaran diversos establiments i empreses, tant en l’espai dedicat a la restauració com en l’espai dedicat a establiments comercials. La xarcuteria Can Pocurull presentarà els seus calamars amb sobrassada de Mallorca i tomàquets xerri, la Pastisseria Falgueres per la seva banda el seu pastís de pastanaga i l’empresa Sierra Morena, ubicada al nostre municipi, oferirà classes sobre com tallar el pernil ibèric i aprofitar i conservar bé la peça. També hi tindran parada Cotofluix, botiga de llaminadures i article de regals variats, Corriol, botiga de bicicletes i l’escola nàutica Cara al vent.

La Mostra, que en l’edició de l’any passat va servir prop de 24.000 plats, reuneix enguany 64 expositors i estarà oberta fins el dilluns 21 d’agost. Organitza Ajuntament de Cabrils amb el suport de la Diputació de Barcelona

Notícies relacionades

El sector serveis fa créixer l’atur al Maresme al novembre
El Maresme reclama al Ministeri les actuacions previstes d’estabilització de les platges
S’ha iniciat la campanya de la poda
S’extravien 25 participacions de la Loteria de Nadal de la Penya Pericos del número 04147