Obertes les inscripcions per a les classes de Ciclo-Indoor, la nova activitat del programa municipal d’activitats físiques dirigides

  •  

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilassar de Mar segueix ampliant l’oferta del programa municipal d’activitats físiques dirigides i ja es pot gaudir del Ciclo-Indoor, activitat que es realitza en conveni amb l’Ajuntament de Cabrera de Mar. Aquesta activitat permet tonificar, guanyar resistència i cremar calories pedalejant en una bicicleta estàtica al ritme de la música.

Les classes es faran els dilluns i dimecres al Complex Esportiu Aire (Club Tennis la Genera), de Cabrera de Mar i hi haurà tres grups: a les 18.30h, 19.30h i 20.30h. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a l’Ajuntament (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h), al Pavelló d’Esports Municipal (de dilluns a divendres de 17 a 21 h), a l’Escola Nàutica (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 17 a 19 h) i a través del web municipal www.vilassardemar.cat.

El programa municipal d’activitats físiques dirigides té un àmpli ventall d’activitats: les classes de gimnàstica de manteniment, gratuïtes, i les de pilates, circuit trainning, GAC, BAP, Step to i Ciclo-Indoor, que tenen una quota de 17 euros mensuals per activitat (2 sessions setmanals per activitat).

Leave a Reply