Obertes les inscripcions per a la Rua de Carnaval fins el 21 F

El mes de febrer fa aroma de Carnestoltes. Hi ha ganes de disfresses, de comparses i de ballaruca per combatre els rigors del clima. Apunta’t la data. Fins el proper dijous 21 de febrer són obertes les inscripcions per formar part de la Rua de Carnaval de Vilassar de Mar, una de les festes més multitudinàries del nostre municipi, que se celebrarà el proper dissabte 2 de març.

Atenció si tu o el teu grup us hi voleu inscriure. Totes les comparses que vulguin optar a premi hauran de tenir un mínim de 10 components i inscriure’s de forma telemàtica (mitjançant signatura digital).

Premis

Els premis del concurs de comparses repartiran un total de 3.400 €: 700 €, 600 €, 500 €, 400 € i 300 € a les 5 primeres comparses, un premi de 200 € a la millor reina, un premi Toni Linares per a la millor carrossa consistent en una escultura i 700 €, i un premi per votació popular a la simpatia. Els premis són acumulables.

Recorregut

La rua, que tindrà lloc el dissabte 2 de març, sortirà a les 19 h des del carrer Sant Artur i des d’allà el circuit transcorrerà pels carrers Maria Vidal, Sant Genís, Montserrat, Sant Joan, Montevideo, Eduard Ferrés, Riera d’en Cintet, Santiago Rusiñol i finalitzarà al Pavelló Municipal d’Esports Paco Martín, on cada comparsa farà una exhibició específica d’una durada de 2 minuts com a màxim. Així doncs, a diferència de l’any passat, no se celebrarà l’exhibició a la plaça Tarradellas.

La informació del concurs de Carnaval, així com els documents que s’han de presentar per inscriure’s, es poden consultar en aquest enllaç.

 

 

Notícies relacionades

Núria Arasa, escollida cap de llista de Gent per Vilassar de Mar
El vestíbul de l’estació de Renfe acull el 17è desfibril·lador del nostre municipi
L’Aula d’Extensió Universitària proposa una sortida cultural als monestirs de Poblet i Santes Creus
La Biblioteca posa en marxa el servei d’autopréstec