Oberta la preinscripció per a dos cursos de formació ocupacional

S’han obert les preinscripcions per als dos nous cursos de formació ocupacional adreçats prioritàriament a persones aturades, organitzats per la Regidoria de Desenvolupament econòmic, Comerç i Consum de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Pertanyen a la convocatòria FOAP 2019 i estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

Es tracta del curs per obtenir el certificat de professionalitat d’activitats floristeria-Nivell 2, de 520 hores, de les quals 40 són de practiques i el curs per obtenir el certificat de professionalitat d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents (460 hores), de les quals 80 són de practiques.

Les persones interessades han de fer la preinscripció al carrer Manuel de Falla, 1, de dilluns a dijous, de 9 a 14 h. Més informació al telèfon 93 754 24 00 ext. 600. L’admissió als cursos està condicionada a l’obtenció de plaça en base als criteris de selecció establerts per cada una de les especialitats. Els cursos s’iniciaran entre finals del 2019 i principis del 2020.

Notícies relacionades

Preservem el Maresme carrega contra les noves tarifes en el transport públic
Humana recull 70 tones de roba usada a Vilassar de Mar i dóna 70 bons d’ajuda social a l’Ajuntament.
Fes un Present regalant el disc de nadales de les germanes Neddermann
Convocada una vaga a Rodalies per aquest dijous