Oberta la inscripció per a les activitats d’estiu organitzades per Vilassar Hoquei

  •  

El Club Vilassar Hoquei organitza dues activitats aquest estiu.

La primera d’aquestes activitats és la de tecnificació, que es realitzarà al Pavelló d’Esports Paco Martin, està adreçada a nens i nenes nascudes des de 2003 a 2010 que estiguin federats. Hi haurà dos torns, el primer des d’1/4 de 6 de la tarda  (per categories  benjamins i alevins) i el segon  a partir de les 19h  (per a les categories infantils i juvenils). L’aforament serà limitat.  Els monitors seran Gerard Cusachs i Enric Daumal.

També han oganitzat un casal de matí i tarda, adreçat a nens i nenes de 4 a 12 anys. Al matí de 9 a 13h a l’institut Pere Ribot on es treballarà la tècnica i tàctica individual,  els valors, es realitzarà preparació física, i  també  es faran algunes exursions a la platja per fer jocs d’aigua. El dinar serà a l’escola Vaixell Burriac. A la tarda 15h a 17h hi haurà pràctica d’hoquei al Pavelló Paco Martin. L’aforament serà limitat.

En totes les activitats, l’entitat aplicarà les mesures de seguretat decretades per la legislació vigent per lluitar contra l coronavirus

Els monitors de les activitats han tingut formació en la normativa legal sobre covi:

Les dues activitats, que compten amb el suport de l’Ajuntament, es faran del 29 de juny al 24 de juliol

Per inscripcions, cal adreçar-se al web vilassarhoquei.cat

  • 1
    Share