Oberta la inscripció per a la realitzar la Ruta Almera

En el context de la celebració de l’Any Almera, organitzat per la comissió Jaume Almera, integrada pel Centre d’Estudis Vilassarencs (CEV), l’Ajuntament de la nostra localitat i persones a títol particular, el Centre d’Estudis Vilassarencs amb el suport d’ Àula d’Extensió Universitària ofereìx la possibilitat de conèixer dijous 12 de desembre les principals institucions de foment del coneixement científic i humanístic del tombant del segle XIX i XX en les quals el doctor Jaume Almera Comas, nascut a Vilassar de Mar i patriarca de la geologia a Catalunya, hi va tenir especial relació tant a nivell científic com religiós. Es visitarà la Biblioteca Balmesiana, la Reial Acadèmia de les Ciències i Arts i l’ Observatori Fabra, ubicats a Barcelona. El preu d’aquesta sortida en autocar, les tres visites guiades i el dinar és de 57 euros. Les places són limitades.

La sortida s’efectuarà a les 10 del matí des de davant de l’escola Del Mar, a l’avinguda Lluís Companys, i el retorn serà al mateix lloc al voltant de les 7 del vespre. Per a reserva de tiquet i per a més informació, cal trucar al 649377659.

Jaume Almera i Comas va ser geòleg, catedràtic d’Història Natural i Fisiologia, membre de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, fundador i responsable del Museu de Geognòsia i Paleontologia del Seminari de Barcelona, autor dels 5 mapes geològics i topogràfics de la província de Barcelona i canonge de la catedral de Barcelona.

Notícies relacionades

Els beneficis de la llet materna, protagonistes de l’espai Fem Salut
Aquest divendres s’estrena Sense Sostre, del realitzador vilassarenc Xesc Cabot
Davant l’allau de crítiques, l’ATM rectifica i crea la T-Familiar
El dissabte 21, tradicional pujada del pessebre del Piri a Sant Bartomeu