Oberta la inscripció per a la formació en reanimació cardio-pulmonar

La Regidoria de Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar està preparant nous cursos gratuïts per a, per una banda,  ensenyar a utilizar els desfribril·ladors instal·lats al poble i que la ciutadania perdi la por a fer-los servir si es troben en una situació que ho requereixi, i per altra part de reanimació cardiopulmonar. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a martacasas@vilassardemar.cat.

Dins del programa de Promoció de la Salut als centres educatius, enguany,  s’ha fet un curs a tot l’alumnat de cinquè de primària i també als instituts s’ha fet formació en cardioprotecció a l’alumnat de primer i tercer d’ESO del Vilatzara i al de segon i quart d’ESO de l’institut Pere Ribot. També s’ha fet formació a col·lectius específics com són a farmàcies del poble i també a altres establiments de Vilassar Comerç. Els cursos són fruït d’un treball transversal entre institucions, Ajuntament, Diputació de Barcelona i l’Institut Català de la Salut (CAP Doctor Masriera). Amb aquesta formació es pretén animar la ciutadania a perdre la por, a desmitificar mites i donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom.

Actualment a la nostra localitat existeix una xarxa d’espais cardioprotegits amb un total de setze desfribril·ladors instal·lats dels quals vuit exteriors, cinc mòbils i tres interiors.

Notícies relacionades

Àudio del segon debat electoral organitzat per Vilassar Ràdio
26 de maig, programació especial d’eleccions municipals
Actes de campanya electoral comicis municipals 2019
Dimecres 22, segon debat electoral organitzat per Vilassar Ràdio