Obert el termini per participar al concurs de fotografies “Instagram” amb motiu del Dia Internacional contra la violència vers les dones

  •  

Vilassar de Mar diu no a la violènciaFins el divendres 22 de novembre a les 23:59 hores és obert el termini per participar al concurs de fotografia “Instagram” organitzat amb motiu del Dia Internacional contra la violència vers les dones. El tema és “Relacions no abusives, Vilassar de Mar diu NO a la violència”. Per participar-hi, cal ser seguidor del perfil Vilassar de Mar a Instagram, fer i penjar a Instagram una fotografia amb l’etiqueta #VdMdiuNO.

Cada participant pot penjar un número il·limitat de fotos fetes amb el seu smartphone. El premi és de 100 euros per gastar a botigues associades a Vilassar Comerç. El veredicte es farà públic el dilluns 25 de novembre a través de les diferents xarxes socials de l’Ajuntament. Aquest concurs forma part de les activitats que des de l’Ajuntament de Vilassar de Mar s’organitzen amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la violència vers les dones.