Noves zones d’accés Wi-Fi a la població

  •  

La regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar continua el desplegament de les zones d’accés Wi-Fi amb la posada en marxa de dos nous punts a instal•lacions municipals. Ja és possible accedir a Internet amb tecnologia sense fils per a dispositius mòbils des de les dues pistes del Pavelló Municipal d’Esports Paco Martín.

Ja és possible accedir a Internet des de la zona de la pista principal i també des de la pista annexa. Els punts d’accés estan definits com “VdM_Pavello_Pista_Interior” i “VdM_Pavello_Pista_Annexa”. Amb aquest servei, l’Ajuntament dóna accés a Internet des de diferents punts del municipi.

Ara per ara, ja és possible fer-ho des de set emplaçaments diferents: la plaça de l’Ajuntament, l’Escola Nàutica (al carrer Santa Eulàlia), la zona del camp de futbol municipal Xevi Ramon, la de la plaça Picasso (davant el mercat municipal provisional), la plaça Carles Trias (al barri del Barato), la Biblioteca Municipal i el Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín. La regidoria preveu enllestir l’accés des del barri de la Xinesca en les properes setmanes. Amb aquest servei, l’Ajuntament vol cobrir necessitats bàsiques com l’accés a Internet, interconnectar les diferents dependències municipals, i prevenir la fractura digital entre la població.

Leave a Reply