Nova edició del VidMar Festival

S’acosta el Nadal i tothom, qui més qui menys, ja s’afanya bé a comprar; bé a pensar què hi haurà sota l’arbre o què deixaran els reis. Una bona solució pot ser passejar-se, aquest cap de setmana, per Can Bisa. Torna a Vilassar de Mar una nova edició del VidMar Christmas Festival que se celebrarà des d’aquest dissabte a partir de les 11.00 del matí i fins diumenge a les 17:00 de la tarda.

Es tracta d’un espai cultural transversal i multidisciplinar en el qual diferents artistes i joves creadors ensenyen i venen les seves creacions.  En aquest gran aparador de disseny i moda, hi haurà una trentena de paradetes, també acull un munt d’activitats paral·leles. Hi haurà tallers, propostes, creacions en directe, gastronomia d’autor i música en directe.

Entre la multitud de propostes destaca la creació en directe d’un fulard de seda, un taller de macramé, l’elaboració de sabons artesanals i un workshop d’aquarel.les. Cal ressaltar que aquests tallers no seran gratuïts ja que es necessita material especialitzat per a realitzar-lo.

La dansa i la música en directe, de la mà de Maravint, Los Cometas, Mitus Arenys, Ananda Massa i Santi Velasco i Ocata són un bon al·licient per passejar, mirar i comprar. L’oferta del VidMar es complementa amb una selecció de cuina amb autor gràcies a diferents foodtracks que aparcaran a l’entorn de Can Bisa.

Aquest cap de setmana, art, disseny, música, poesia i moltes propostes creatives es donen la mà a Vilassar de Mar en el marc del VidMar Christmas Edition.

Notícies relacionades

Arriba un any més el festival “Vilassar de Mar amb la Marató de TV3”
La cantant vilassarenca Judit Neddermann participa al disc solidari de la Marató de TV3
Diumenge, acte de celebració del centenari de “Els Pastorets” de Vilassar de Mar
Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3