Museu de la Marina: nova exposició i taller d’astronomia

  •  

expomarina_maas.jpgDemà dissabte el Museu de la Marina ha organitzat dues activitats: la primera, la inauguració de pintures de l’artista Enric Maass, i l’altra, un taller d’astronomia per gaudir dels estels. A partir de les 8 del vespre de dissabte ja es podrà contemplar l’obra del pintor Enric Maass. 

Enric Maass, és, entre d’altres, l’escultor del bust de Mossèn Pere Ribot que està a la plaça de l’Església i ha fet diverses donacions al fons d’art municipal. La seva exposició, “Ulls de la matèria”, mostrarà diverses pintures a l’oli, de petit i mitjà format,  fins el 17 d’agost.

També serà dissabte, però una mica més tard, a partir de les 10 de la nit, que el Museu de la Marina aculli una altra activitat, un taller d’astronomia en el que un astrònom, Eduard Garcia i Muntané, introduirà als vilassarencs al món de l’observació astronòmica. Les persones interessades només cal que s’acostin a l’equipament municipal que es troba a l’avinguda Eduard Ferrés, 31, ja que l’activitat és gratuïta.

Leave a Reply