Mulla’t per l’esclerosi múltiple

  •  
Aquest diumenge 12 de juliol, la Piscina Municipal de Vilassar de Mar es mullarà per l’esclerosi múltiple. Totes les entrades del dia es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple al igual que la recaptació que es faci dels productes promocionals com ara tovalloles, samarretes i gorres del Mulla’t que es podran comprar a la paradeta que hi haurà a l’entrada del recinte.

 A més dels diplomes on es comptabilitzin els metres nedats en solidaritat amb les persones afectades i la venda de material de merchandising, enguany es vol batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a la piscina per una causa solidària. Serà a les 12 del migdia en les més de 600 piscines de tot Catalunya que enguany s’han adherit a la campanya. Les activitats del Mulla’t però ja estaran en marxa des de ¾ de 9 del matí i fins a ¾ de dues de la tarda.

 El Mulla’t és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 30.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a tot l’Estat. És un acte de participació ciutadana i de recaptació de fons amb l’objectiu de crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de la malaltia.

Leave a Reply