Miguel Ángel Cherino, guanyador absolut del Xè. Memorial Andreu Domènech

  •  

Miguel Ángel Cherino va ser el guanyador absolut del Xè. Memorial Andreu Domènech, amb un temps d’1 hora, 56 minuts i 1 segon, i un promig de 36’2 quilòmetres per hora. Aquest campionat provincial de ciclisme està organitzat pel Club Ciclista de Vilassar de Mar amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Federació Catalana de Ciclisme. El recorregut era de 70 quilòmetres, amb la sortida i la meta al carrer Colom de Vilassar de Mar, passant entre altres llocs per Argentona, La Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, Vallderiolf, La Torreta, Sant Agnès i Parpers. El certamen va comptar amb la participació de 97 ciclistes federats, amb edats compreses entre 40, 50 i 60 anys.

Pel que fa a la categoria de federats de 40 anys, el primer classificat va ser Miguel Ángel Cherino de l’equip Cecoc, el segon Jaume Estañol del Cibertel, i el tercer Adolfo García, del Trujillo. En categoria de federats de 50 anys, el primer classificat va ser Antonio Terrones, del Cecoc, el segon José Nocete del Grimaldo Pinturas i el tercer Juan José Mengual, del Golvesport. Quant als federats de 60 anys, el primer classificat va ser Juan Hernández d’Escola Proten, el segon José Luís López, del Gonzalvo Cielos i el tercer classificat Cristóbal Mayo, del Golvesport.

Pel que fa als premis, en categoria muntanya el va guanyar Adolfo García del Trujillo, en equips el va guanyar CECOC, en categoria femenina el primer premi va ser per a Elena Carbonell, de Delfín Verde, i el primer premi per al corredor del club organitzador va ser per a Jordi Reixach del Manbike Club.

Leave a Reply