Maria Torras protagonista de “Singing Talent Show”

Prínceps i princeses, personatges malvats, entranyables, històrics són els protagonistes de l’espectacle musical que es porta a terme al Teatre Gaudí Barcelona i que porta per títol “Singing Talent Show” de la companyia M&M, un musical que recordarà les cançons més emblemàtiques i conegudes de diferents pel·lícules.

L’espectacle porta 8 actors a escena i una de les actrius que puja a l’escenari és la vilassarenca Maria Torras, que és l’ajudant de direcció i coreògrafa. La Maria va passar pel “Parlant de tot” per parlar de l’espectacle que va dirigit a tots els públics

 

És un espectacle per tothom, els petits s’emocionen i els grans es queden amb missatges interessants. Maria Torras, Actriu

Frozen, Pocahontas, la Sirenita, Hercules, són alguns dels personatges de contes i pel·lícules que es tornen a retrobar per cantar en un concurs. L’obra està dirigida per Benjamí Conesa i la direcció musical va a càrrec de Juan Diego Fidalgo.

Maria Torras, que es va iniciar en el teatre musical a Barcelona a escoles com “Memory” “El Timbal” i “Aules” on curda estudis professionals, va estudiar cant amb Daniel Anglès. Va ampliar els estudis a Londres on es va graduar a la Universitat TrinityGuildhall. A Londres va pujar a l’escenari per portar a terme obres com “Songs for a new world”, “We will rock you“, “Secrets”, “Chicago“, etc.

A Barcelona ha treballat amb vàries companyies participant en diferents musicals en diferents espais. Fa sis anys que combina escenari amb ensenyament, dirigint varies produccions com “Rent“, “Grease“, “Mamma Mia!”, “Oliver“, o “Jesucrist Superstar” entre altres.

Singing Talent Show” estarà a la cartellera del Teatre Gaudí Barcelona fins el 18 de juny, els dissabtes a les 17h i els diumenges a les 12h.

Escolta l’entrevista sencera aquí.

Notícies relacionades

Malgrat la crida a la calma, s’esgoten les mascaretes a les farmàcies per l’alarma del coronavirus
L’ANC de Vilassar de Mar proposa un cap de setmana intens d’activitats reivindicatives
Totes les entrades venudes per descobrir qui és l’assassí de la Llibreria Índex
Nous aparcaments per a bicicletes davant l’institut Pere Ribot