Manel Bravo es quedarà al carrer aquest setembre i busca una solució desesperada

  •  

“Que sàpiguen que existeixo. Visc en una situació de precarietat, ho he perdut tot i m’agradaria trobar una solució al meu cas” Manel Bravo, als seus 70 anys i després de 45 anys cotitzats com autònom, malviu en un local que li ha deixat un amic. A partir del setembre, però, ja no podrà disposar de l’habitatge en el qual resideix i que cuida “sense encendre ni els llums”, diu. Demana ajuda. Per a ell i per a molts altres que, segons ell, passen pel mateix a Vilassar de Mar avui en dia.

Manel Bravo assegura que viu en una situació de precarietat. Una paga de 600 euros i per qualsevol habitació que busca li demanen entre 300 i 350 euros. Busca una sortida. Vol fer una crida per denunciar la seva situació. No vol diners. Un lloc on estar-se i, si pot ser, una feina. Creu que mereix que el considerin un ésser humà. Moments durs. Passa, als seus 70 anys, per un autèntic calvari. Menja de Càrites. Hi ha dies que no té res per posar-se a la boca, lamenta.

Explica que a Vilassar de Mar no està sol. Hi ha molta gent, segons ell, que viu en la mateixa situació per la que ell passa. Una idea seria agrupar-se i, entre tots, ajudar-se a tirar endavant. Espera una solució. Demana ajuda i confia que el seu missatge arribi a algú que el vulgui ajudar. De moment, espera el setembre. Es quedarà al carrer.

 

 

  • 49
    Shares