L’Orquestra de Cambra de Sant Cugat ens acostarà Mozart i Txaicovski

L’Orquestra de Cambra de Sant Cugat inaugura, aquest diumenge a les set del vespre a la Sala Carrau i amb entrada gratuïta, el primer dels quatre concerts que es faran en el marc del Cicle de Música de Cambra. S’oferirà un tastet de quatre compositors consagrats entre els que destaquen Mozart i Txaicovski. La voluntat és ensenyar que la música clàssica no és avorrida.

Josep Ferré és el director de l’Orquestra de Cambra de Sant Cugat que aquest diumenge serà a Vilassar de mar per inaugurar a la Sala Carrau aquest nou cicle musical. La quinzena de músics oferiran un concert amb quatre compositors claus des dels segle XVIII, XIX i XX. Es tracta de donar un tastet. L’Orquesta de Cambra ve acompanyada per l’arpa solista Laia Barberà, una jove intèrpret de la qual en Josep Ferré en parla meravelles

Un cicle de concerts que sempre mantindran el mateix esquema: l’orquestra i el solista convidat. La propera cita, sempre gratuïta, serà el proper 11 de març quan el concert tindrà com a protagonistes Manfredini i Haydn. El jove solista escollit serà el violinista Alex Olmedo.

Notícies relacionades

El ple aprova provisionalment les ordenances fiscals de 2019
La Policia Local treballa amb Mossos d’Esquadra i la Fiscalia de Mataró per la baralla a Vilassar de Mar
La Banda del Rayo descarrega, aquest diumenge, a BardeMar
Xerrada sobre els valors i la cultura popular a través dels contes