L’onzena edició de la Burriac Atac torna a ser un èxit

L’onzena edició de la Burriac Atac, la cursa nocturna organitzada pel Centre Excursionista Vilassar, el Piri, ha tornat a ser un èxit. Dissabte, el poble es va omplir de corredors i corredores, prop de 600, que no es van voler deixar perdre l’oportunitat de posar-se a prova en els 21,9 quilòmetres del recorregut d’enguany. Ferran Sampere Salomó, amb un temps d’1 hora, 48 minuts i 2 segons, va ser el guanyador en la categoria absoluta masculina i Laia Cuevas Martí, amb un temps de 2 hores, 26 minuts i 1 segon, en la femenina.

El balanç de l’organització és positiu. Jordi Lladó, director de cursa, ha agraït la col·laboració de voluntaris i l’equip tècnic, sense els quals no seria possible la cursa.

L’ambient festiu que envolta aquesta cursa es va deixar notar ja a la tarda amb la celebració de la Marrec Atac, la cursa infantil no competitiva per a infants de 0 a 14 anys. El color groc de les samarretes d’enguany va omplir el carrers del nucli antic.

La cursa dels grans va començar puntual a 2/4 de 10 de la nit amb sortida des del carrer Sant Joan. 510 homes i 84 dones es van convertir en els protagonistes indiscutibles de la nit juntament amb els prop de 300 voluntaris repartits en els trams de control i avituallament del recorregut i el públic, que es va acostar als diferents punts d’animació de la cursa per no deixar defallir als corredors. El castell de Burriac va ser un dels punts més concorreguts com també ho va ser la platja, el punt i final del circuit.

Amb l’entrega de premis, que va comptar amb la participació de diferents autoritats locals, es va posar el punt i final a una de les curses nocturnes més esperades pels aficionats a les curses de muntanya.