Lombao: finalista del concurs Endolla’t al so del Maresme

  •  

El trio Lombao, liderat per la cantant vilassarenca Clara Lombao, s’ha classificat per a la gran final del concurs de Música Jove Endolla’t al so del Maresme. La cita serà el proper 25 de novembre a la Sala Pau Casals de Montgat. Des del nostre municipi ja s’està organitzant un autocar per acompanyar la Clara a la gran cita.

La vilassarenca Clara Lombao, l’Andrea Cárdemas i la Xènia Sánchez defensaran el proper dissabte 25 de novembre els seus temes en la gran final del concurs Endolla’t al so del maresme que és una acció dels plans de joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar per donar suport i promocionar els grups locals de música jove.

La Clara Lombao, als seus 22 anys, confessa estar “molt nerviosa” de cara a la final. I és que, en cas de fer-se amb la victòria aconseguiria l’oportunitat de gravar un tema en un estudi i que es faci difusió de la seva música. Un somni per a ella.

El grup aposta per un tipus de música que classifiquen d’independent. Música orgànica, diu, difícil de definir amb pinzellades que recorden folk o country entre d’altres.

Des de Vilassar de Mar, la Regidoria de Joventut del nostre municipi prepara un autocar gratuït per portar fins a Montgat totes les persones que vulguin acompanyar Lombao. Les inscripcions es poden fer des d’aquí. El dissabte 25 de novembre sortirà de Can Jorba a les 19.45 del vespre i tornarà a Vilassar de Mar sobre la una de matinada.

El trio Lombao, que vol agrair la col.laboració d’en Jordi Font, serà a la final del grup A (grups o solistes d’entre 16 i 30 anys amb un mínim d’un dels membres empadronat en un dels municipis organitzadors) s’enfrontarà a Howl (de Cabrils) i Dom Dmain (Moltgat).