L’IES Vilatzara participa a la 9ª Mostra de Tallers de Teatre al Maresme

  •  

En el marc de la “Novena Mostra de Tallers de Teatre als Instituts del Maresme”, que té lloc des del passat 23 d’abril a diversos municipis de la nostra comarca,   l’Ateneu Vilassanès, ubicat al carrer Sant Josep, 37 de Vilassar de Mar, acollirà l’escenificació de “El retaule del Flautista”, de Jordi Teixidor, interpretat pels alumnes de l’Institut d’Ensenyament Secundari Vilatzara.


La primera part d’aquesta peça teatral , amb adaptació i direcció d’Eva Saumell, s’escenificarà dijous 13 de maig a 2/4 de 4 de la tarda i dissabte 15 de maig a les 8 del vespre.

La segona part d’aquesta peça teatral, amb adaptació i direcció de Tàtels Pérez, s’escenificarà dijous 13 de maig a 2/4 de 5 de la tarda i dissabte 15 de maig a les 9 del vespre.

La intenció de la mostra comarcal és que els alumnes visualitzin els diferents treballs que han anat realitzant durant el curs. Aquesta mostra teatral està organitzada per l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona amb el suport dels ajuntaments i els centres d’ensenyament secundari participants.

Leave a Reply