L’exposició fotogràfica Carretera Oberta es pot veure, a Can Bisa, fins el 16D

Fins el 16 de desembre es pot contemplar a Can Bisa l’exposició Carretera Oberta del fotògraf Albert Padrol. Es tracta d’una cinquantena de fotografies seleccionades per fer viatjar l’espectador a través de nous diàlegs visuals. És un diari gràfic, no cronològic, de molts anys fent fotografies d’un autor que és, també, cofundador de la revista i llibreria de viatges Altaïr. La inauguració, aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda.

Carretera Oberta és un grup de fotografies pensades per animar l’espectador a capturar les seves pròpies imatges. És una exposició comissionada per l’Institut d’Estudis Fotogràfics que arriba ara a Vilassar de Mar i que s’ha pogut contemplar ja a Salamanca, Igualada, Andorra i Barcelona. “És una aposta per la fotografia viatjera”, com defineix el propi Albert Padrol. Ell té un arxiu personal de més de 4.000 imatges. A Can Bisa n’hi haurà una cinquantena. Imatges des dels anys 70 fins el 2015.

Un recull amb un nom evocador. Carretera Oberta proposa diàlegs entre imatges. Alguns de més fàcils; altres de més enrevesats. Albert Padrol ha sabut fer la seva professió de barrejar les seves grans passions: la fotografia i conèixer nous indrets. És cofundador de la revista i la Lliberia Altaïr especialitzades en viatges. La va crear l’any 1979 i dedica el nom a un estel.

L’exposició es pot visitar, a Can Bisa, els dissabtes d’11:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h de la tarda i els diumenges d’11:00 a les 14:00 h de la tarda. Fins el diumenge 16 de desembre.

Pots escoltar l’entrevista sencera aquí

 

Notícies relacionades

Mesures preses per l’Ajuntament davant del temporal
Tancats tots els equipaments esportius municipals
Consells davant del temporal
El temporal es deixa notar amb força a Vilassar de Mar