L’espai de TV3 “Casal Rock 2” s’estrena dimarts 27 d’abril amb presència vilassarenca

  •  

ReginaAndresLa segona temporada de Casal Rock a TV3 s’estrena dimarts 27 d’abril a 2/4 d’11 de la nit amb participació vilassarenca. Regina de Andrés, després de superar tots els càstings, serà una de les 20 àvies i avis amb edats compreses entre els 70 i 82 anys que en formin part.

Durant els últims cinc mesos la Regina i els altres dinou avis han assistit als assajos dos dies a la setmana a Can Felipa, centre cívic del Poblenou a les ordres de l’ex-Chaval de la Peca, Marc Parrot. Aquest any, Casal Rock ha traspassat fronteres. El programa ha visitat Londres. Els protagonistes del programa van tenir l’oportunitat d’entrar als Air Studios, fundats per George Martin, que va ser productor dels Beatles. També van trepitjar el Museu del Rock i la botiga situada als antics estudis en què gravaven els Rolling Stones, els Beatles i els Sex Pistols. Aquesta no ha estat l’única visita cultural. Entre les activitats extres hi ha hagut convivències, una flashmob (una acció planejada en què un grup de persones es reuneixen en un lloc públic per fer alguna cosa inusual i després dispersar-se) al Portal de l’Àngel de Barcelona, en què els avis van cantar i van ballar amb els transeünts, la gravació de videoclips i dos concerts previs al final, celebrat a la sala barcelonina Razzmatazz,: un, en un institut de la Seu d’Urgell davant de 200 adolescents, i l’altre, a Brians 2.

Aquest espai també es podrà veure des de fora de Catalunya a la mateixa hora  i el mateix dia a través del canal internacional de Televisió de Catalunya, anomenat TV3CAT, que emet a través del satèl.lit i de diferents plataformes televisives de pagament.

Leave a Reply