Les obres del carrer Sant Josep i ca l’Aduana ampliaran la zona de vianants del nucli antic

  •  

Durant aquest mes d’abril l’Ajuntament de Vilassar de Mar té previst iniciar dues obres amb l’objectiu de millorar la mobilitat del vianant al nucli antic de la població. Les actuacions es faran al carrer de ca l’Aduana i al carrer Sant Josep. El primer es reurbanitzarà amb paviment únic i serà de prioritat invertida i el segon amb voreres més amples. Totes dues obres s’han adjudicat a l’empresa Paviments Martin, 1998, SL.

La primera actuació correspon a l’obra del carrer ca l’Aduana, en el tram comprès entre Sant Josep i Sant Francesc i té previst començar el dilluns 19 d’abril. L’objectiu de l’obra és millorar la mobilitat del vianant eliminant l’actual vorera que és molt estreta i posant paviment únic, és a dir, voreres i calçada al mateix nivell. L’obra té un termini d’execució aproximat de tres setmanes.

Posteriorment, el dia 26 d’abril és previst que comencin les obres de substitució de la claveguera del carrer Sant Josep, en el tram comprès entre el carrer Sant Joan i ca l’Aduana. L’obra, a més de la renovació de la claveguera que estava molt deteriorada, contempla la renovació de l’enllumenat i de l’arbrat i la reurbanització de les voreres i calçada actuals, el que suposarà ampliar l’espai per al vianant. La vorera de costat muntanya tindrà 1,30 metres d’ample, la calçada serà de 3,5 metres i la vorera de costat mar tindrà 2,80 metres i inclourà nou arbrat. Un cop acabada l’obra, quedarà prohibit estacionar-hi vehicles, només hi haurà dues zones de càrrega i descàrrega. El termini d’execució d’aquestes obres serà de tres mesos i es farà per fases. Primer s’actuarà en el tram comprès entre Sant Joan i Miquel Borotau i després, en el tram entre Miquel Borotau i ca l’Aduana, amb l’objectiu d’alterar el menys possible la circulació.

Leave a Reply