Laura Martínez Portell, escollida cap de llista de Junts per Vilassar per a les eleccions municipals

El passat dijous 11 d’octubre al vespre l’Assemblea Local del Partit Demòcrata Català de Vilassar de Mar va escollir Laura Martínez Portell per encapçalar les municipals sota el nom de Junts per Vilassar i va comptar amb el suport dels associats del partit i també de la direcció comarcal del Maresme del partit.

Laura Martínez és advocada i mediadora. La seva trajectòria política s’inicia durant el mandat 2007-2011 quan va ser tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i regidora d’educació i cultura. Des del Partit Demòcrata Català han recordat en una nota de premsa que “al llarg d’aquella legislatura, Laura Martínez va liderar la construcció de les dues escoles bressols municipals, l’escola d’adults, l’hotel d’entitats, la Sala Roser Carrau, l’espai Can Bisa i la posada en marxa de la biblioteca municipal”

En el següent mandat 2011-2015, va ser coordinadora de medi ambient al Consell Comarcal del Maresme. Des del 2015 és regidora a l’oposició a Vilassar de Mar, i vicepresidenta segona del Consell Comarcal del Maresme. Així mateix, també exerceix de Diputada de Salut Pública i Consum a la Diputació de Barcelona.

De cara a les municipals del 2019, el seu objectiu és “aconseguir l’alcaldia de Vilassar de Mar i treballar per construir una candidatura transversal que sigui el reflex de tota la ciutadania de Vilassar de Mar”. Un projecte, ha dit Martínez, “que compti amb tothom, transcendint una mica dels partits i que es concentri en les persones, per aconseguir un millor municipi, millors serveis i millor qualitat de vida”.

Notícies relacionades

Del 26 al 29 d’agost, restriccions de trànsit a la carretera d’Argentona, entre Eduard Ferrés i la N-II, per obres d’asfaltat
Obert el termini per a participar al certamen literari del Vilassar de Noir
La futbolista vilassarenca Ona Batlle, convocada per al partit França-Espanya
Teresa Millán Navarro, nova àvia centenària