L’Aula indaga sobre els Drets Humans

Quins són, exactament, els Drets Humans? Per a què serveixen? A qui van destinats? Per respondre aquestes i altres preguntes sobre el tema, l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar tanca el mes de gener portant, aquest dimarts, a la Sala Carrau, a partir de les sis de la tarda, Xavier Garí de Barbarà, doctor en història contemporània, que aclarirà tots els dubtes en la xerrada col.loqui que protagonitzarà.

L’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar, aquest espai de formació continua encaminat a totes aquelles persones que volen aprofundir els seus coneixements sobre diferents ordres del saber, afronta la conferència Els Drets Humans: la garantia de la Dignitat Humana.

La xerrada-col·loqui, que costarà cinc euros als no socis de l’Aula d’Extensió Universitària la imparteix, com és marca de la casa, un conferenciant amb una gran capacitat comunicativa. Xavier Garí de Barbarà és doctor en Història Contemporània, amb una tesi doctoral centrada (precisament) en la història del pacifisme i la no violència, Màster en Història Comparada i professor de la Facultat d’Humanitats de la Universitat Internacional de Catalunya.

Notícies relacionades

Resums dels dos plens celebrats el 21 d’octubre
Raquel Robles, en llibertat amb mesures cautelars després de ser detinguda dissabte a Barcelona
Dimarts, pluja intensa i extremadament abundant, acompanyada de tempesta
Èxit de la primera neteja de la platja de l’Espigó de Garbí