L’Ajuntament vol potenciar el Pla de Desenvolupament Comunitari del Barato

  •  

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vilassar de Mar vol donar un nou impuls al Pla de Desenvolupament Comunitari del Barato (PDC) amb l’objectiu d’aconseguir la participació de totes les entitats i serveis del barri per fer-lo més ric i plural.

El PDC va néixer el 2003 amb la voluntat d’aplegar entitats, veïns i veïnes del barri, polítics i tècnics municipals per donar resposta a les necessitats i demandes del Barato principalment en tres àmbits: l’educatiu, el social i el relacionat amb la salut. Davant la pèrdua d’implicació de les entitats del barri al llarg d’aquests anys, la regidoria de Participació Ciutadana vol donar un nou enfocament al projecte promovent una major participació en les activitats organitzades i en la pròpia dinàmica del Pla sense perdre de vista els eixos de treball amb els que va néixer, que continuen vigents. L’objectiu és aconseguir que cada entitat del barri estigui representada en les tres comissions existents (educació, vida comunitària i salut) i que conjuntament amb els regidors i tècnics municipals corresponents puguin elaborar i consensuar les propostes que s’han de tirar endavant.

D’altra banda, per tal de donar una millor atenció als veïns i veïnes del barri, s’unificarà la coordinació del PDC amb la del servei del Tucutuc, biblioteca i ludoteca infantil.

Leave a Reply